header_logo.png


NorskeAffiliates betaler sine samarbeidspartnere med markedsledende prosentsatser, og utbetalingen skjer månedlig. NorskeAffiliates betaler ut mellom 20% og 40% avhengig av innsats.


Utbetalinger


NorskeAffiliates kjører utbetalinger til samarbeidspartnere den 10. hver måned via bankoverføring. Utbetalingen er inntekten fra forrige måned, og i henhold til den avtalen som er inngått mellom affiliaten og operatøren. Minimum utbetaling er 5000 kroner og dersom beløpet du har opptjent er lavere enn dette, vil beløpet bli overført til neste måneds utbetaling.


KOMMISJON PROSENT
0 – 25.000 kr nettoprofitt 20% inntekt
25.001 kr – 50.000 kr nettoprofitt 25% inntekt
50.001 kr – 100.000 kr nettoprofitt 30% inntekt
100.001 kr – 250.000 kr nettoprofitt 35% inntekt
250.000 kr – og over 40% inntekt

Viktig


Nettoprofitten er beløpet som er igjen etter at kostnadene har blitt trukket ifra. Disse kostnadene inkluderer eventuelle charge backs, jackpotkostnader, bonuskostnader, freespins og betalingskostnader. For øyeblikket er gjennomsnittlig kostnad per partner på 20%, men vær oppmerksom på at denne kan variere.


Ingen negative tall blir med videre


Hos oss blir ingen negative tall ført over til neste måned, det vil si at om du går i minus en måned så vil du starte neste måned med blanke ark. Hver eneste måned stilles din konto til 0, og du vil få best mulig start på den nye måneden.


Viktig: Kunder som vinner mer enn 50,000 kroner på en måned er ekskludert fra denne regelen. Slike kunder vil bli isolert til de blir “positive spillere igjen”. Alle jackpotgevinster er ikke regnet som negative tall ettersom NorskeAutomater.com allerede har betalt jackpotkostnader.


Betaling per kunde (CPA)


NorskeAffiliaes er fleksible og tilbyr individuelle avtaler. Vennligst kontakt en av våre dedikerte affiliate managere og vi vil finne en avtale som er god for begge parter.